Wie zijn wij?

Goedkoopscheiden.nl is een initiatief van het Scheidingsnetwerk. Het Scheidingsnetwerk is een landelijk werkend samenwerkingsverband van echtscheidingsspecialisten zoals scheidingscoaches, mediators, advocaten, fiscaal specialisten. Door deze samenwerking kunnen wij jullie een efficiënte dienstverlening bieden met alle benodigde diensten onder één dak, voor een scherpe all-in prijs.

Onze visie

De visie van Goedkoopscheiden.nl is simpel. Wij staan tegen een vast all-in tarief voor jullie klaar om te zorgen dat jullie als ex-partners met elkaar kunnen blijven communiceren en  wij doen er alles aan om een vechtscheiding te voorkomen.

Onze geschiedenis

Na een lange en slepende echtscheidingsprocedure en vele torenhoge declaraties van advocaten bedacht de oprichter van het Scheidingsnetwerk, Leon Veringmeier, dat zijn scheiding ook minder stressvol, beter en goedkoper had kunnen zijn als de advocaten meer kennis van menselijke communicatie en financieel inzicht hadden gehad. Met zijn achtergrond als directeur van de hypotheekketen Partners in Financiële Planning besloot hij in 2010 het Scheidingsnetwerk op te richten. Dit netwerk is er voor iedereen die op een zo soepel mogelijke manier wil scheiden tegen een vaste, schappelijke prijs.

Het huidige Scheidingsnetwerk

Tegenwoordig is het Scheidingsnetwerk uitgegroeid tot een bedrijf met vele samenwerkingsverbanden. Wij werken samen met gerenommeerde advocaten, MfN geregistreerde mediators, fiscaal specialisten en relatietherapeuten en hebben veel ervaring in huis. Onze cliënten zijn van harte welkom op een van onze kantoren, maar hebben ook de mogelijkheid om via het internet hun scheiding vanuit elke gewenste locatie in Nederland bij ons te regelen.

Jullie scheiding regelen in je eigen omgeving

In de loop van de tijd zagen meer en meer cliënten de meerwaarde van onze werkwijze. Tegenwoordig begeleiden en regelen wij de scheidingen van honderden cliënten per jaar.
Wij werken er op dit moment hard aan om op steeds meer plaatsen in Nederland vestigingen en bezoekadressen te realiseren om zo onze cliënten dicht bij huis te kunnen helpen.

Waarom Goedkoopscheiden.nl?

Wij bieden u:

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang gratis het E-Book “Wij gaan scheiden en wat nu”, met waardevolle tips om jullie scheiding goed te regelen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Wij verwerken jullie gegevens volgens de richtlijnen die beschreven staan in de Europese privacywetgeving. Lees meer...

Wij zijn bereikbaar

maandag t/m vrijdag van 08.00 – 22.00 uur
zaterdag én zondag van 09.00 – 17.00 uur.

Bel me terug!

9.5

Duidelijk en helder geholpen

Dieter heeft mij erg goed geholpen, via videobellen en per [...]
  - Gemert

  Ik ben zeer tevreden met alles

  Ik werd goed geïnformeerd over alles, mij coach was super [...]
   - Beverwijk

   Prima geholpen

   Vriendelijke hulp, makkelijk contact, snel antwoord op vragen, ruimte voor [...]
    - Baarn

    Perfect

    Snelle afspraak. Omdat wij als ouders bemiddelde, kon het hier [...]
     - Monster

     zò zou ik nog wel eens willen scheiden , oh pardon-- liever niet !

     Geen idee hebbende wat mij ( ons ) te wachten [...]
      - Bennekom
      111 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10