Alle mediators

Wie zijn wij?

Goedkoopscheiden.nl is een initiatief van het Scheidingsnetwerk. Het Scheidingsnetwerk is een landelijk werkend samenwerkingsverband van echtscheidingsspecialisten zoals scheidingscoaches, mediators, advocaten, fiscaal specialisten. Door deze samenwerking kunnen wij jullie een efficiënte dienstverlening bieden met alle benodigde diensten onder één dak, voor een scherpe all-in prijs.

Onze visie

De visie van Goedkoopscheiden.nl is simpel. Wij staan tegen een vast all-in tarief voor jullie klaar om te zorgen dat jullie als ex-partners met elkaar kunnen blijven communiceren en  wij doen er alles aan om een vechtscheiding te voorkomen.

Respectvol en zonder stress samen scheiden

Na een lange en slepende echtscheidingsprocedure en vele torenhoge declaraties van advocaten bedacht de oprichter van het Scheidingsnetwerk, Leon Veringmeier, dat zijn scheiding ook minder stressvol, beter en goedkoper had kunnen zijn als de advocaten meer kennis van menselijke communicatie en financieel inzicht hadden gehad. Met zijn achtergrond als directeur van de hypotheekketen Partners in Financiële Planning besloot hij in 2010 het Scheidingsnetwerk op te richten. Dit netwerk is er voor iedereen die op een zo soepel mogelijke manier wil scheiden tegen een vaste, schappelijke prijs. Respectvol en zonder stress samen scheiden

Jullie scheiding regelen in je eigen omgeving

In de loop van de tijd zagen meer en meer cliënten de meerwaarde van onze werkwijze. Tegenwoordig begeleiden en regelen wij de scheidingen van honderden cliënten per jaar.
Wij werken er op dit moment hard aan om op steeds meer plaatsen in Nederland vestigingen en bezoekadressen te realiseren om zo onze cliënten dicht bij huis te kunnen helpen.

Waarom Goedkoopscheiden.nl?

Wij bieden u:

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang gratis het E-Book “Wij gaan scheiden en wat nu”, met waardevolle tips om jullie scheiding goed te regelen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Wij verwerken jullie gegevens volgens de richtlijnen die beschreven staan in de Europese privacywetgeving. Lees meer...
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij zijn bereikbaar

maandag t/m vrijdag van 08.00 – 22.00 uur
zaterdag én zondag van 09.00 – 17.00 uur.

Bel me terug!

9.5

snel en accuraat

alles in 3 weken geregeld. van eerste gesprek tot officiële [...]
- Rucphen

Vriendelijke en professionele bejegening

Sylvie heeft ons heel goed begeleid bij onze scheiding in [...]
- Utrecht

Vriendelijk, netjes, duidelijk en snel

Zeer vriendelijke en betrokken. Alles is snel en netjes afgehandeld! [...]
- Nieuwegein

Goeie ervaring

Prettige ervaring. Goed begeleid, heel tevreden.
- Gouda

Fijn en snel geholpen

Heel prettig geholpen door de mediator. Fijn contact en heldere [...]
- Amersfoort
277 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10