Wij maken voor u niet alleen het convenant op

Een scheiding heeft altijd financiële gevolgen. Goedkoop scheiden helpt jullie hier inzicht in te krijgen. Dat geeft rust.

Je kunt hierbij denken aan:

Gratis QuickScan over de mogelijkheden met de hypotheek

Veel mensen die gaan scheiden hebben de behoefte om snel te weten of ze na de echtscheiding de eigen woning kunnen behouden of wat hun nieuwe hypotheek mogelijkheden zijn.
Hiervoor kunnen wij geheel vrijblijvend een Quick Scan van jullie hypotheekmogelijkheden maken, zo weten jullie binnen 48 uur of een van jullie beiden de huidige woning kan behouden of hoeveel je voor een nieuwe woning kan betalen.

Wat is het voordeel van een QuickScan

Dankzij de QuickScan weten jullie snel wat jullie mogelijkheden zijn. Hier kan met het opmaken van het convenant rekening worden gehouden. Dit voorkomt eventuele aanpassingen van het convenant na de echtscheiding. Banken zijn namelijk zeer kritisch op de inhoud van de afspraken betreffende de overdracht of verkoop van de eigen woning.

Alimentatie

Er geldt een wettelijke onderhoudsplicht voor getrouwde en geregistreerde partners, ex-partners, ouders en kinderen.

Het berekenen van de alimentatieverplichting is ingewikkeld. De uitkomsten van de rekenmodules die je op veel internetpagina’s ziet zijn slechts een grove indicatie van wat je kan verwachten of moet betalen.
De rekensoftware die door onze specialisten wordt gebruikt is dezelfde als de rechtbanken gebruiken. Goedkoopscheiden.nl maakt voor jullie een volwaardige berekening volgens de alimentatienormen.

Beantwoording van financiële en fiscale vragen

Door de jarenlange ervaring van onze scheidingsadviseurs kunnen zij jullie alles vertellen over de wijzigingen die ontstaan op fiscaal gebied en of en wanneer het mogelijk is om toeslagen aan te vragen.

Wij zijn bereikbaar

maandag t/m vrijdag van 08.00 – 22.00 uur
zaterdag én zondag van 09.00 – 17.00 uur.

Bel me terug!

9.5

Fijn

Ik werd bij gestaan door Marc, hij is transparant en [...]
- Adam

Precies wat je nodig hebt….

Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Haar inlevingsvermogen [...]
- Enschede

Snel en duidelijk

Prima
- Almere

Snel empatisch duidelijk en makkelijk

Een prima organisatie. Heldere duidelijke taal, goedkoop en snel. Je [...]
- Lunteren

Goede service

Wij zijn goed en snel geholpen. Ben heel erg blij [...]
- Aalsmeer
305 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10