Snel antwoord op uw vragen?

Leon Veringmeier

Ons team van ervaren echtscheidingsadviseurs staat geheel vrijblijvend voor u klaar.

Bel: (085) 20 14 802
óf CHAT met ons.

Wij zijn bereikbaar:

maandag t/m vrijdag van 08.00 – 22.00 uur en op zaterdag én zondag van 09.00 – 17.00 uur.

Referenties

Scheiden met Schulden

We hebben schulden, kunnen we scheiden?

Het komt vaak voor dat mensen schulden hebben en hierdoor denken dat ze niet kunnen scheiden. Dit hoeft echter niet zo te zijn. Er zijn een aantal mogelijkheden.

We hebben een doorlopend krediet, kunnen we zonder problemen scheiden?

Na de scheiding blijven jullie beiden verantwoordelijk voor de lopende lening(en) en/of schuld(en). De aflossing van de schulden hebben wel gevolg voor een eventuele mogelijkheid tot het betalen van alimentatie. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of bel ons om u kosteloos en uitgebreid te laten informeren over de gevolgen.

Er is een minnelijk traject, hoe kunnen we scheiden?

In een minnelijk traject is het noodzakelijk dat uw scheidingscoach samenwerkt met uw bewindvoerder. Zo kunnen we er voor zorgen  dat alle schulden benoemd worden en voor u en uw partner duidelijk is wat de gevolgen zijn van de scheiding.

We zitten in de WSNP, kunnen we scheiden?

Ja, het is geen probleem om te scheiden als u in de WSNP zit. De overheid betaalt zelfs uw eigen bijdrage. Als u in de WSNP zit zijn de kosten voor een gezamenlijke echtscheiding dan ook maar € 42,50 per persoon. Het is wel belangrijk dat u de beschikking tot toetreding tot de WSNP aan ons kunt overleggen, zodat de scheidingscoach alles goed voor u goed in het convenant kan opnemen.

Menu