De kosten van goedkoop Scheiden

Wij regelen uw scheiding snel en goedkoop, zonder verborgen kosten

U heeft samen besloten om uw huwelijk te beëindigen. Dan moeten er nog een hoop zaken geregeld worden. U kunt hiervoor een afspraak maken bij een advocaat, maar wanneer u al op alle punten overeenstemming hebt bereikt, is een uitgebreid gesprek bij een advocaat feitelijk overbodig en kost dat u veel extra tijd en geld. Goedkoopscheiden.nl biedt u de mogelijkheid om deze tijd en kosten te besparen door uw echtscheiding op eenvoudige wijze, snel en betaalbaar te regelen met persoonlijke begeleiding.

Indien u beiden in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand kunt u al scheiden voor slechts € 94,50 per persoon all-in. Dit is inclusief de kosten voor het opmaken van het convenant en inclusief kosten voor de advocaat en de rechtbank. Er zijn geen verborgen kosten en binnen acht weken kan uw echtscheiding ingeschreven zijn in de registers van de burgerlijke stand.

Hoe werkt een scheiding aanvragen?

Het is belangrijk dat jullie het samen eens zijn om de echtscheiding  aan te vragen. Aan de hand van het door jullie in te vullen vragenformulier worden het convenant en, indien van toepassing, het ouderschapsplan in concept opgemaakt. Nadat wij de stukken met jullie hebben besproken en dat jullie akkoord zijn met de inhoud van de stukken, zal de advocaat alle gemaakte afspraken vastleggen in een convenant en indien van toepassing ouderschapsplan. Na ondertekening van de stukken zal de advocaat het verzoekschrift tot echtscheiding indienen bij de rechtbank. Zodra de rechtbank uw echtscheiding heeft uitgesproken en de gemaakte afspraken in een beschikking zijn vastgelegd, zal deze beschikking na ondertekening van de akte van berusting worden ingeschreven in de registers van de burgerlijke stand. Na deze inschrijving bent u officieel gescheiden.

Regel uw scheiding snel in zes stappen

 

Stap 1

U vraagt een offerte aan, na akkoord van de offerte gaan jullie verder met stap 2

Stap 2

U vult de formulieren (vragenlijst voor het opmaken van het convenant en indien van toepassing ouderschapsplan) in

Stap 3

Na uw akkoord, ondertekening van alle stukken, betaling en legitimatie dient onze advocaat het scheidingsverzoek in bij de Rechtbank.

Stap 4

De scheidingscoach maakt binnen vier werkdagen de concept documenten op en neemt deze stukken persoonlijk met u door.

Stap 5

De Rechtbank doet meestal binnen twee tot vier weken na ontvangst een uitspraak.

Stap 6

Hierna zorgen we ervoor dat de scheiding wordt ingeschreven bij de gemeente. Als dit gebeurd is, bent u officieel gescheiden.

offerte aanvraag

  • Wij verwerken uw gegevens volgens de richtlijnen die beschreven staan in de Europese privacywetgeving. Lees meer...

Snel antwoord op uw vragen?

           Leon Veringmeier

Ons team van ervaren echtscheidingsadviseurs staat geheel vrijblijvend voor u klaar.

Bel: (085) 20 14 802
óf CHAT met ons.

Wij zijn bereikbaar:

maandag t/m vrijdag van 08.00 – 22.00 uur en op zaterdag én zondag van 09.00 – 17.00 uur.

Referenties

Menu