Goedkoop Scheiden Rotterdam

Scheiden met persoonlijke service zonder nare financiële verrassingen

Snel uw scheiding regelen met persoonlijke service voor een vaste prijs

Onze echtscheidingsspecialisten regelen uw scheiding al vanaf € 98,50 per persoon inclusief de kosten van een advocaat, rechtbank, convenant en ouderschapsplan.

Een echtscheiding is een ingrijpende gebeurtenis in uw leven. Goede begeleiding is daarom van groot belang. Uniek is dat Goedkoopscheiden.nl uw scheiding niet helemaal online regelt. In onze all-in prijs is de persoonlijke bespreking van de door onze echtscheidingsprofessionals opgemaakte stukken bij u thuis of op een van onze kantoren inbegrepen.

Wij verzorgen u scheidingsaanvraag inclusief advocaatkosten en griffierechten voor een vaste prijs, dus geen nare financiële verrassingen.

logo site

Wie zijn wij?

Goedkoopscheiden.nl is een landelijk werkend samenwerkingsverband van specialisten, wij regelen uw echtscheiding op een efficiënte wijze waardoor de kosten voor uw scheiding zo laag kunnen blijven. Onze echtscheidingsspecialisten bij u in de buurt zijn ingeschreven in het MfN-register, een door de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor echtscheidingsbemiddelaars.

Wij regelen uw scheiding inclusief persoonlijk advies van uw echtscheidingsspecialist indien u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand al vanaf € 98,50 per persoon inclusief de kosten voor de advocaat, rechtbank, convenant en ouderschapsplan.

Waarom Goedkoopscheiden.nl?

Wij bieden u:

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang gratis het E-Book “Wij gaan scheiden en wat nu”, met waardevolle tips om uw scheiding goed te regelen.

HEEFT U VRAGEN?
NEEM VRIJBLIJVEND TELEFONISCH CONTACT MET ONS OP

Ons team van ervaren echtscheidingsadviseurs staat geheel vrijblijvend voor u klaar.

Liever gebeld worden?
Wij bellen u

Snel uw scheiding regelen in 6 stappen

Uw scheiding regelen is heel eenvoudig. Wij regelen uw scheiding in 6 stappen.

Stap 1

U vraagt een offerte aan.

Stap 2

U vult de formulieren (vragenlijst voor het opmaken van het convenant en indien van toepassing ouderschapsplan) in.

Stap 3

De scheidingscoach maakt binnen vier werkdagen de concept documenten op en neemt deze stukken persoonlijk met u door.

Stap 4

Na uw akkoord en ondertekening van alle stukken dient onze advocaat het scheidingsverzoek in bij de Rechtbank.

Stap 5

De Rechtbank doet meestal binnen twee tot vier weken na ontvangst een uitspraak.

Stap 6

Hierna zorgen we ervoor dat de scheiding wordt ingeschreven bij de gemeente. Als dit gebeurd is, bent u officieel gescheiden.

“Je eigen keuzes maken is echt van belang”

 Ik ben Jan-Paul Duijndam, mediator bij Goedkoopscheiden. Als ondernemer weet ik als geen ander dat het maken van goede keuzes alleen mogelijk is als je grondig geïnformeerd bent en weet wat de gevolgen kunnen zijn.

Scheiden betekent niet alleen uit elkaar gaan. Het is ook het verdelen van bezittingen, schulden en tijd met uw kinderen. Wilt u scheiden op een manier die u echt opluchting biedt voor de toekomst? Ik help u graag goede afspraken te maken en die op de juiste manier op papier te zetten.Tijdens mijn begeleiding stel ik kritische vragen, neem ik alle mogelijkheden met u door en wijs ik u op mogelijke consequenties van keuzes. Zo kunt u goed nadenken over een toekomst waarbij u echt los kunt laten. Goede gezamenlijke afspraken maken is belangrijk. Zijn die eenmaal gemaakt? Dan zet ik alles voor u op papier.

 • Wij verwerken jullie gegevens volgens de richtlijnen die beschreven staan in de Europese privacywetgeving. Lees meer...
9.6

Hele fijne begeleiding!!

Ik ben door Dieter heel goed begeleid en hij heeft mij duidelijk inzicht gegeven in het gehele proces. Dit heeft mij erg geholpen. Naast deze [...]
  - Eindhoven

  Vlot en professioneel geholpen!

  We zijn door Jan-Paul heel fijn geholpen bij onze scheiding. Zeer prettig en professioneel. Jan-Paul kan alles heel duidelijk uitleggen zodat we een goed overwogen beslissing [...]
   - Delft

   Best gedaan

   Best geholpen
    - BOSKOOP

    Keurig en snel geholpen

    Gezamenlijk wilde wij snel een oplossing en die vonden we bij het scheidingsnetwerk
     - Terneuzen

     goed geholpen

     ik werd gehoord, ik werd bijgestaan, ik voelde me begrepen en goed begeleid in een situatie, die voor mij emotioneel en vreemd is.
      - Amstelveen

      Goed geholpen

      Prettig geholpen, goede uitleg gegeven en altijd bereikbaar voor een vraagKortom prima gegaan
       - Borne
       81 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10