Wat bieden wij

Goedkoopscheiden Leeuwarden

“Mediation is zelf de regie nemen over uw toekomst”

Ik ben Martha ten Hoeve, mediator bij Goedkoopscheiden.nl. Verbinden zit in mijn DNA. Mensen nader tot elkaar brengen in lastige situaties is iets wat ik graag doe en waar ik goed in ben.

Jullie scheiding regelen in je eigen omgeving

Onze echtscheidingsspecialisten regelen uw scheiding al vanaf € 98,50 per persoon inclusief de kosten van een advocaat, rechtbank, convenant en ouderschapsplan.

Een echtscheiding is een ingrijpende gebeurtenis in uw leven. Goede begeleiding is daarom van groot belang. Uniek is dat Goedkoopscheiden.nl uw scheiding niet helemaal online regelt. In onze all-in prijs is de persoonlijke bespreking van de door onze echtscheidingsprofessionals opgemaakte stukken bij u thuis of op een van onze kantoren inbegrepen.

Wij verzorgen u scheidingsaanvraag inclusief advocaatkosten en griffierechten voor een vaste prijs, dus geen nare financiële verrassingen.

Onze adviseur

Goedkoopscheiden.nl is een landelijk werkend samenwerkingsverband van specialisten, wij regelen uw echtscheiding op een efficiënte wijze waardoor de kosten voor uw scheiding zo laag kunnen blijven. Onze echtscheidingsspecialisten bij u in de buurt zijn ingeschreven in het MfN-register, een door de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor echtscheidingsbemiddelaars.

Wij regelen uw scheiding inclusief persoonlijk advies van uw echtscheidingsspecialist indien u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand al vanaf € 98,50 per persoon inclusief de kosten voor de advocaat, rechtbank, convenant en ouderschapsplan.

Martha ten Hoeve
“Samen afspraken maken is samen beslissen over uw toekomst”

HEEFT U VRAGEN?
NEEM VRIJBLIJVEND TELEFONISCH CONTACT MET ONS OP

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang gratis het E-Book “Wij gaan scheiden en wat nu”, met waardevolle tips om uw scheiding goed te regelen.
Ons team van ervaren echtscheidingsadviseurs staat geheel vrijblijvend voor u klaar.

Waarom Goedkoopscheiden.nl?

Wij bieden u:

Liever gebeld worden?
Wij bellen u

Snel uw scheiding regelen in 6 stappen

Uw scheiding regelen is heel eenvoudig. Wij regelen uw scheiding in 6 stappen.

Stap 1

U vraagt een offerte aan.

Stap 2

U vult de formulieren (vragenlijst voor het opmaken van het convenant en indien van toepassing ouderschapsplan) in.

Stap 3

De scheidingscoach maakt binnen vier werkdagen de concept documenten op en neemt deze stukken persoonlijk met u door.

Stap 4

Na uw akkoord en ondertekening van alle stukken dient onze advocaat het scheidingsverzoek in bij de Rechtbank.

Stap 5

De Rechtbank doet meestal binnen twee tot vier weken na ontvangst een uitspraak.

Stap 6

Hierna zorgen we ervoor dat de scheiding wordt ingeschreven bij de gemeente. Als dit gebeurd is, bent u officieel gescheiden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang gratis het E-Book “Wij gaan scheiden en wat nu” met waardevolle tips om uw scheiding goed te regelen.

 • Wij verwerken jullie gegevens volgens de richtlijnen die beschreven staan in de Europese privacywetgeving. Lees meer...
9.5

betrokken en snel met regelen

In een hele nare periode heft Ettina het heel goed en netjes geregeldDaarvoor dank je wel Ettina
  - amsterdam loosdrecht

  Een snel, professioneel en prettig contact

  Dieter straalt vertrouwen uit en kan de lastige aspecten van een scheiding eenvoudig uitleggen. Voor ons is alles vlot en soepel verlopen.
   - Tilburg

   Zeer tevreden, efficiënt.

   Ik had in eerste instantie niet verwacht dat het scheiden zo snel voor elkaar zou zijn. Scheiden is natuurlijk niet leuk maar als het dan [...]
    - Haarlem

    Zeer fijne samenwerking met Ettina

    Zeer fijne samenwerking gehad met Ettina, altijd goed bereikbaar en snel in het beantwoorden van de vragen die we hadden. De uitleg op zaken was [...]
     - Badhoevedorp

     Goed geholpen

     Top
      - Eindhoven

      Plezierig en betrokken

      Ettina luistert heel goed en past de invulling van haar rol aan wat nodig is. Zij reageert snel op mailtjes wat in dit proces belangrijk [...]
       - Heemstede
       102 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10