Goedkoop Scheiden Heerenveen

Scheiden met persoonlijke service zonder nare financiële verrassingen

Snel uw scheiding regelen met persoonlijke service voor een vaste prijs

Onze echtscheidingsspecialisten regelen uw scheiding al vanaf € 98,50 per persoon inclusief de kosten van een advocaat, rechtbank, convenant en ouderschapsplan.

Een echtscheiding is een ingrijpende gebeurtenis in uw leven. Goede begeleiding is daarom van groot belang. Uniek is dat Goedkoopscheiden.nl uw scheiding niet helemaal online regelt. In onze all-in prijs is de persoonlijke bespreking van de door onze echtscheidingsprofessionals opgemaakte stukken bij u thuis of op een van onze kantoren inbegrepen.

Wij verzorgen u scheidingsaanvraag inclusief advocaatkosten en griffierechten voor een vaste prijs, dus geen nare financiële verrassingen.

logo site

Wie zijn wij?

Goedkoopscheiden.nl is een landelijk werkend samenwerkingsverband van specialisten, wij regelen uw echtscheiding op een efficiënte wijze waardoor de kosten voor uw scheiding zo laag kunnen blijven. Onze echtscheidingsspecialisten bij u in de buurt zijn ingeschreven in het MfN-register, een door de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor echtscheidingsbemiddelaars.

Wij regelen uw scheiding inclusief persoonlijk advies van uw echtscheidingsspecialist indien u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand al vanaf € 98,50 per persoon inclusief de kosten voor de advocaat, rechtbank, convenant en ouderschapsplan.

Waarom Goedkoopscheiden.nl?

Wij bieden u:

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang gratis het E-Book “Wij gaan scheiden en wat nu”, met waardevolle tips om uw scheiding goed te regelen.

HEEFT U VRAGEN?
NEEM VRIJBLIJVEND TELEFONISCH CONTACT MET ONS OP

Ons team van ervaren echtscheidingsadviseurs staat geheel vrijblijvend voor u klaar.

Liever gebeld worden?
Wij bellen u

Snel uw scheiding regelen in 6 stappen

Uw scheiding regelen is heel eenvoudig. Wij regelen uw scheiding in 6 stappen.

Stap 1

U vraagt een offerte aan.

Stap 2

U vult de formulieren (vragenlijst voor het opmaken van het convenant en indien van toepassing ouderschapsplan) in.

Stap 3

De scheidingscoach maakt binnen vier werkdagen de concept documenten op en neemt deze stukken persoonlijk met u door.

Stap 4

Na uw akkoord en ondertekening van alle stukken dient onze advocaat het scheidingsverzoek in bij de Rechtbank.

Stap 5

De Rechtbank doet meestal binnen twee tot vier weken na ontvangst een uitspraak.

Stap 6

Hierna zorgen we ervoor dat de scheiding wordt ingeschreven bij de gemeente. Als dit gebeurd is, bent u officieel gescheiden.

Goedkoopscheiden Heerenveen

“Mediation is zelf de regie nemen over uw toekomst”

Ik ben Martha ten Hoeve, mediator bij Goedkoopscheiden.nl. Verbinden zit in mijn DNA. Mensen nader tot elkaar brengen in lastige situaties is iets wat ik graag doe en waar ik goed in ben.

 • Wij verwerken jullie gegevens volgens de richtlijnen die beschreven staan in de Europese privacywetgeving. Lees meer...
9.6

Snel, accuraat en betrokken

We hebben fijn kunnen schakelen met Betty. Alle stappen zijn goed doorgenomen en vragen snel beantwoord. Wij kijken tevreden terug op deze samenwerking.
  - Arnhem

  Hele fijne begeleiding!!

  Ik ben door Dieter heel goed begeleid en hij heeft mij duidelijk inzicht gegeven in het gehele proces. Dit heeft mij erg geholpen. Naast deze [...]
   - Eindhoven

   Vlot en professioneel geholpen!

   We zijn door Jan-Paul heel fijn geholpen bij onze scheiding. Zeer prettig en professioneel. Jan-Paul kan alles heel duidelijk uitleggen zodat we een goed overwogen beslissing [...]
    - Delft

    Best gedaan

    Best geholpen
     - BOSKOOP

     Keurig en snel geholpen

     Gezamenlijk wilde wij snel een oplossing en die vonden we bij het scheidingsnetwerk
      - Terneuzen

      goed geholpen

      ik werd gehoord, ik werd bijgestaan, ik voelde me begrepen en goed begeleid in een situatie, die voor mij emotioneel en vreemd is.
       - Amstelveen
       82 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10