Mediation kan een vechtscheiding voorkomen

Mediation kan helpen bij de vraag: “Hoe nu verder?”

Vaak gaat scheiden gepaard met emotionele en praktische problemen. Tegengestelde belangen en boosheid maken samen praten meestal moeilijk. Een keiharde en kostbare juridische strijd is vaak het gevolg. Wil je dit niet?
Het kan ook anders, met behulp van een mediator. Mediation is goedkoper en eenvoudiger dan de gang naar de rechtbank. Jullie besparen dure advocaatkosten. De oplossing van het probleem pakt voor beiden beter uit dan een uitspraak van de rechter, omdat jullie samen, met hulp van de mediator, tot een acceptabele oplossing komen. Bij een uitspraak van de rechter voelt één van jullie zich vaak benadeeld.

De voordelen van begeleiding door een mediator

De mediator is onpartijdig en neutraal. Hij of zij kan jullie begeleiden in het zoeken naar de beste oplossing van de puzzel “hoe nu verder?”. Voorwaarde bij mediation is wel dat jullie samen je best wilt doen om de puzzel op te lossen.

Wij bieden jullie de mogelijkheid om naast het aanvragen van een offerte voor het regelen van de scheiding ook een offerte voor mediation aan te vragen. Met het aanvragen van een offerte voor mediation kiezen jullie tevens voor begeleiding bij het oplossen van het probleem “hoe nu verder?”. Ook mediation is tegen een all-in tarief, zodat jullie van te voren weten waar je aan toe bent en niet voor nare financiële verrassingen achteraf komt te staan.

Wij zijn bereikbaar

maandag t/m vrijdag van 08.00 – 22.00 uur
zaterdag én zondag van 09.00 – 17.00 uur.

Bel me terug!

9.5

Prettig

Prettige samenwerking, ik miste soms we een terug koppel momentje. [...]
  - Doesburg

  Tevreden

  Hierbij wil ik zeggen , dat ik tevreden ben over [...]
   - Alkmaar

   goed contact, goede info voorziening en meedenken in oplossingen.

   naar tevredenheid geholpen door Ettina gedurende het hele proces.
    - Amstelveen

    Goed

    Onze begeleider was erg behulpzaam.
     - Amsterdam

     Goed geholpen / duidelijk

     Ik ben heel goed geholpen. Kon vragen stellen via de [...]
      - Drunen
      128 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10